Pages

Tuesday, February 14, 2012

KAD KAHWIN

assalamualaikum semua..
hah tengok tajuk entri pon cm len macam je kn..

ehhehe
bukan ct yang nk kc kad kawin..tp ct ske giler tgk kad kawin
yg ayh ct dapat tadi petang..

time pes time tengok kad tu
ct : 'wow!!!cantik, nice...ske tgk kombinasi wrna n bckground yg cntik'
abah : 'asyik tengok kad kawin orang je,kad kawin along bile lak abh nk edarkan'
ct : 'alaa rileks lah bah, lambat lg kn nk kawin'

hehehe

nk tengok x design kad tu 


ske tengok gmbr keta then ttulis ' just get married'..ngn kombinasi warne PURPLE+ PINK+ GREY

ni lakaran bg dalam kad tu plak.. its nice right??

ni tok bhgn tunjuk map tok ke tmpt majlis perkahwinan tsebut.. cnatik kn


utk gmbr y ats tu, y tulis I LOVE U tu tok cover dpen for calendar..(siap ade kalendar lg taw)



nk tahu dowg wat kad ni kt mner???

kat SINI

kowang juz click je kt tlsn wrne biru tu..

kt bwh ni ct serta kan sekli pge depn utk web tmpat wt tempahan kad tu



nk tahu kt mne tletak yer tmpat ni??


alamt yer di :

Show Room1:No. 1, Lorong Brunei 3, Off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur
Tel :03 - 2141 8263 ⁄ 2142 8263
Fax :03 - 2142 3263

Show Room2:
336, (Ground Floor), Off Jalan Pudu 
55100 Kuala Lumpur, Malaysia.

Tel :03 - 2144 3236
Fax :03 - 2145 6263

Website :www.lhvcreative.com ⁄ www.lh-creative.com.my
E-mail :lhccept@hotmail.com
 


oke lah..itu je tok entry kali ni..

ehhehe

sori lah kalo entry kali ni membihsankn :)

take care,

gudnite





0 budak comel:

 

About Me

My Photo
what can i say?? i'm unique & i'm not like other gurls.. i am myself.. just me!!

Newsletter

We’ll keep you informed and updated

Followers